Feriegården i Floutrup

Feriegården i Floutrup, tilbyder B&B til 14 gæster

300m fra Limfjorden i enestående fred og ro

Søborgvej 11, Floutrup, 7870 Roslev 

(3 km til Skulpturlandsby Selde og 5 km. til  færgen til Fur)

 

Huset rummer fem dobbeltværelser og et familieværelse til gæsterne

I stueetagen er der to “suiter” med hver en opholdsstuestue og to soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Soveværelserne i suiterne udlejes kun til familie og venner samtidig. 

Imellem suiterne er der et fælles badeværelse med toilet, badekar og bruser. 

På 1. sal er der et dobbeltværelse med dobbeltseng og et “familieværelse” med en dobbeltseng og en køjeseng

Dertil kommer et stort køkkenalrum til gæster med plads og udstyr til 12 personer, gaskogebord, opvaskemaskine, køleskab, vandkoger og kaffemaskine, et fælles badeværelse med bruser og en fælles TV-stue. Brug af gæstekøkkenet og vaskemaskine betales ekstra: se senere.

Priser for B&B: 1.nat/person DKK 180, følgende nætter DKK 170.

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 50.      Morgenmad på bestilling: DKK 50.

Brug af gæstekøkken: DKK 30 /pr. person /pr. dag,     brug af vaskemaskine: DKK 25

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre. / Gratis internet.

Når du har booket overnatning, bedes  du indbetale 1/3 af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 2 uger før den bookede dato. Vores kontonummer er: 8510-283560 8924

Omgivelserne:

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er tre km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder og skulpturrundgang).

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds” – her kan man bade eller vandre til venstre mod Branden eller til højre mod Eskov Strandpark (badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads) med en enestående syn over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Der er også mange seværdigheder på Salling og Mors, og turen til Nørre Vorupør ved Vesterhavet og Nationalpark Thy tager ca. 1 time i bil.

Åbningstider
02/02/2017 – 15/12/2017 -

I perioder udlejes “Kunstnerhuset” i Selde, hvis det ikke bruges af kunstnerne - se menupunkt ” Art Factory/Kunstnerhus”