Feriegården i Floutrup

Feriegården i Floutrup, tilbyder B&B til 16 gæster

300m fra Limfjorden i enestående fred og ro

Søborgvej 11, Floutrup, 7870 Roslev

(3 km til Skulpturlandsby Selde og 8 km. til færgen til Fur)

Huset rummer seks dobbeltværelser og et familieværelse til gæsterne til i alt 16 personer.

I stueetagen er der 4 dobbeltværelser og et badeværelse på gangen.

På 1. sal er der et dobbeltværelse med dobbeltseng og et “familieværelse” med en dobbeltseng og en køjeseng samt et værelse med køjeseng. Nyt bruse-badeværelse på gangen.

Dertil kommer et stort køkkenalrum til gæster med plads og udstyr til 16 personer, gaskogebord, opvaskemaskine, køleskab, vandkoger og kaffemaskine og en fælles TV-stue. Brug af gæstekøkkenet og vaskemaskine betales ekstra: se senere.

Priser for B&B: 1.nat/person DKK 180, følgende nætter DKK 170.

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 60. Morgenmad på bestilling: DKK 60.

Brug af gæstekøkken: DKK 30/pr. person/pr. dag, brug af vaskemaskine: DKK 30

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre. / Gratis internet.

Alle priser er incl. moms

Når du har booket overnatning, bedes du indbetale 1/3 af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 2 uger før den bookede dato. Vores kontonummer er: 8510-283560 8924

Omgivelserne:

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill, bålplads og frugtbuske til gæsternes rådighed. Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Der er 8 km til færgen til Fur og tre km til Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder og skulpturrundgang).

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds”. Man kan bade fra stranden, vandre til venstre mod Branden eller til højre mod Eskov Strandpark (badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads) med en enestående syn over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Der er også mange seværdigheder på Salling og Mors, og turen til Nørre Vorupør og Klitmøller ved Vesterhavet og Nationalpark Thy tager ca. 1 time i bil.

Åbningstider
02/02/2017 – 15/12/2017 -