Feriegården i Floutrup

På Feriegården, Søborgvej 11 i Floutrup, 7870 Roslev 

med 3 km til Da Winti i Selde og 5 km. til  færgen til Fur kan du overnatte i Bed and Breakfast eller leje en ferielejlighed.

Bed and Breakfast:

Vi kan for tiden tilbyde 8 personer “bed and breakfast” i stueetagen på Feriegården, som ligger 300 m fra Limfjorden i enestående fred og ro for enden af en 700 m lang grusvej.

Vi har to ens “suiter” i stueetagen:

Begge suiter har en stue og to soveværelser, det ene med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge. Soveværelserne i suiterne udlejes kun til familie og venner samtidig. 

Imellem suiterne er der et badeværelse med toilet, badekar og bruser. 

Stor ferielejlighed til 6 personer på 1. sal:

Stort køkkenalrum med plads og udstyr til 10 personer, gaskogebord, opvaskemaskine, køleskab, kaffemaskine, vaskemaskine i huset kan lejes.

En opholdsstue med TV (parabol).

Et soveværelse med dobbeltseng og et soveværelse med en dobbeltseng og to køjesenge.

Et toilet/brusebadeværelse på gangen.

Til gården hører “slugten”, som er den eneste tilgang til Limfjordens bred i “miles omkreds” – her kan man bade eller vandre mod Branden eller Eskov Strandpark (badebro, legeplads, boldbaner, shelter, grillplads) med en enestående udsigt over fjorden mod Fur, Livø, Himmerland og Thy.

Omkring gården er en stor have med mange muligheder for at opholde sig og lege. Der er havemøbler, grill og bålplads til gæsternes rådighed.

Smukke cykelstier fører længere ud i de landlige omgivelser og også til ferieøen Fur, berømt som ”Danmarks smukkeste ø”. Skulpturlandsby Selde (med indkøbsmuligheder) er 3 km. væk. Der er  mange seværdigheder på Salling og i byerne i nærheden, og turen til Vesterhavet og Nationalpark Thy tager knap 1,5 timer.

 

Priser for B&B:

Pro person/nat: 1. nat/person DKK 180,- følgende nætter DKK 170,-

Sengelinned og håndklæde kan lejes: DKK 50,-

Morgenmad på bestilling: DKK 50,-

Brug af gæstekøkken: DKK 20,- /pr. person /pr.dag

Børn op til 13 år betaler 50 % mindre. / Gratis internet.


Priser for ferielejlighed: 

2 pers./ døgn: DKK 600, fra og med 3.døgn: DKK 400,

4 pers./ døgn: DKK 800, fra og med 3. døgn; DKK 600,

6 pers./ døgn: DKK 1000, fra og med 3.døgn: DKK 800 .

Udenfor skoleferierne gives 20% rabat, børn under 13 år betaler 50%. Prisen er incl. forbrug men ex. sengelinned og håndklæder. Slut-rengøring: DKK 100,- pr. person

 

Åbningstider
02/02/2015 – 15/12/2015 -

Desuden kan man i perioder leje “Kunstnerhuset” i Selde, hvis det ikke bruges af kunstnerne - se menupunkt ” Art Factory/Kunstnerhus

Når du har booket overnatning, skal du betale 33% af beløbet indenfor 14 dage – du får det tilbage, hvis du afbestiller 4 uger før den bookede dato.

Vores kontonummer er: 8510-283560 8924